DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Zichtverbeterende rasterbril

DealBanana
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Verbeter je zicht! Effectief hulpmiddel die kan helpen om de ogen te verbeteren. De bril verbetert kleurwaarneming, contrast en diepte. Ook geschikt bij veelvoudig beeldschermwerk.

De rasterbril is een effectief hulpmiddel die kan helpen om de ogen te verbeteren en hierdoor het gebruik van een bril of contactlezen te beperken. Bij veelvoudig gebruik van de bril ontstaat er minder spanning op het oog waardoor je weer scherper kan gaan zien.

Dit effect onstaat door de geperforeerde glazen wat ervoor zorgt dat het licht van opzij niet in de ogen terecht komt. Het licht valt recht op het netvlies en daardoor zie je de wereld weer een stukje scherper. De bril werkt het beste bij sterktes tussen -4 tot +4, maar kan ook het zicht verbeteren bij hogere of lagere waarden.

Naast dat de bril je zicht kan verbeteren kan hij ook gebruikt worden bij veelvoudig beeldschermwerk. De ogen moeten namelijk actiever werken waardoor de ogen minder gaan staren, een effect wat veelvoudig beeldschermwerk uitlokt.

Levertijd: 5-20 werkdagen

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl