DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

XL-pack Gillette Scheermesjes (8 stuks) – Keuze uit Mach3 en Fusion – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

11.99 29.99 Meer info

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette scheermesjes geven toch echt het allergladste scheerresultaat. Helaas zijn de mesjes enorm duur in de winkel en kiezen veel mensen daarom toch voor een goedkoper alternatief. Maar dat hoeft gelukkig niet meer! Onze inkopers hebben alles op alles gezet om deze spectaculaire aanbieding voor je te regelen. Vandaag zijn deze 8-packs van Gillette voordeliger dan ooit. Een mesje gaat tot wel drie maanden mee, waardoor je je met een 8-pack twee jaar lang kunt scheren voor een schijntje!
8-pack Gillette Mach3 scheermesjes 
Gillette Mach3 scheermesjes scheren dichter op de huid in één beweging. Bovendien geven de scheermesjes 50% minder druk op de huid, zodat je geen huidirritatie of rode huid krijgt na het scheren. De individueel verende mesjes snijden met gemak door de haren heen en zorgen voor de zachte huid die je verwacht na een scheerbeurt met Gillette. Alle Mach3 scheermesjes kunnen worden gebruikt op alle Mach3 scheersystemen.
8-pack Gillette Fusion scheermesjes 
Gillette Fusion scheermesjes geven een gladder scheerresultaat dan ooit tevoren. De flexibele Comfort Guard bereidt het haar voor op het scheren en geeft een comfortabel en glad scheerresultaat dankzij de microribbels. De verbeterde Indicator Lubrastrip met vitamine E en Aloë zorgt voor optimale scheercondities. Vijf mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn verzekeren je van een super zacht huidje zonder stoppels. Het mesje op de achterzijde is ideaal voor de lastige plekken zoals onder de neus. Deze mesjes passen op de Gillette Fusion en de Fusion Power.
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl