DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Waterdichte schoenen reistas

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Voor thuis of onderweg, voortaan ben je altijd goed georganiseerd. Waterdicht. Voor schoenen, ondergoed, toiletgerief of iets anders. Verkrijgbaar in zes kleuren.

Ga mee naar Lowlands, zeiden ze. Het wordt hartstikke mieters, zeiden ze. Totdat die regenwolk zich uitgerekend boven de festivalwei moet ontlasten. Eerste gevolg: de wei verandert in een modderpoel. Tweede gevolg: jouw sneakers lijken de oorlog in Vietnam overleefd te hebben. Derde gevolg: je propt ze vuil in je rugzak en besmeurt al je propere hemdjes. Lap!

Deze waterdichte schoenenzak maakt daar komaf mee. Neem de tas mee op reis of naar het festival om je schoenen en je kleren apart te houden. Of gebruik ‘m om schoenen thuis in op te bergen. En om zo orde te scheppen in de stapel schoeisel dat stof ligt te vergaren in de inkomhal.

Maar je kan deze tas evengoed gebruiken om cosmetica, ondergoed, magazines, toiletgerief, medicijnen of snoepgoed in te bewaren, zowel thuis als onderweg. Zo ben je altijd voorbereid en goed georganiseerd.

Afmetingen: 35×20 cm. Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Levertijd: 5-20 werkdagen.

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl