DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Warme en Comfortabele Backhome Travelin Sloffen – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

27.99 59.99 Meer info

Ze maken tegenwoordig ook pantoffels! Genoeg reden om een klein sprongetje in je badjas te maken, want als Travelin aan de pantoffels gaat, dan kun je er zeker van zijn dat er net zoveel aandacht aan het ontwerp besteed is als bij de leren schoenen voor de buitenwereld. Dit model heet Back Home II. Een tweede, verbeterde versie, dit kan niet anders dan supercomfortabel zitten!
De perfecte pantoffel
Schop je winterschoenen uit en pluk deze van de radiator in de gang af: wedje maken dat er een aaaaaahhhhhhh aan je ontsnapt? Dít is thuiskomen! Koude voeten bestaan niet meer, want de buitenkant is van echt wol gemaakt. Net als de schoenen van Travelin van hoogwaardig dierlijk materiaal gemaakt dus, want niets houdt beter warm. Heerlijk warm zonder zweten!
Het heerlijk warm van wol
De binnenzijde heeft een fleecevoering, zodat je er met blote voeten in kunt stappen zonder de kriebel van wol. Heb je toevallig een oud paar sloffen staan dat geheel van synthetische materialen gemaakt is? Neem deze toppers met deze korting en je begrijpt dat volledig synthetisch het bij lange na niet haalt bij echt wol. Het isoleert, dus het is lekker warm zonder broeierig te worden en een koude trek over de keukenvloer voel je ook echt niet!
Met stevig voetbed en fijne zool
Al die heerlijke warmte wordt afgemaakt met de perfecte pasvorm: hier zit een stevig voetbed in dat je voeten ontspannen en gesteund tegemoet komt. Voorbij zijn de dagen van vormloze pantoffels waarin je sloft; dit zijn echte huisschoenen die je nooit meer uit wilt trekken, zo fijn zitten ze. Is dus maar goed dat er een grip- en slijtvaste zool onder zit. Bestel vandaag dus twee paar: één voor hem, en één voor haar!
Specificaties

* Bovenmateriaal: viltwol
* Binnenmateriaal: fleece
* Zool: rubber met profielzool – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 3 tot 5 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Dagdeals24.nl