DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Warm Face Mask

DealBanana
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Dit warme face mask is een zeer functioneel gezichtsmasker dat perfecte thermische regeling biedt en ideaal is voor het koudere weer.

Dit warme face mask is een zeer functioneel gezichtsmasker dat perfecte thermische regeling biedt en ideaal is voor het koudere weer. 

Het masker is gemaakt van polar fleece, een materiaal dat uitstekend geschikt is voor maskers zoals een ski masker, snowboard masker en motor masker. Gezichtsmaskers voor snowboarders en bikers moeten bescherming bieden tegen allerlei weersinvloeden, maar ook voldoende ventileren om overtollig transpireren te voorkomen.

Polar fleece is dan een goede keuze, want het is waterafstotend, warm, isolerend maar ook luchtdoorlatend. De ideale facemask moet gedragen kunnen worden in combinatie met een motorhelm of een beanie en de vorm van dit gezichtsmasker voorziet daarin.

Door het rekbare materiaal van deze facemask en de verstelbare klittenbandsluiting is hij geschikt voor bijna iedere maat. Onder andere door de aluminium neusclip van dit luxe model facemask kun je zonder probleem een skibril of motorbril combineren met dit gezichtsmasker. Luchtgaten bij de neus zorgen bovendien voor een vrije ademhaling als je deze facemask draagt.

Levertijd: 7-25 werkdagen.

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Dagdeals24.nl