DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Verwarmde Roestvrijstalen Koffiebeker voor in de Auto

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Houd
je warme dranken warm tijdens je rit.
De milieuvriendelijke plastic cup cover voorkomt morsen.
Gemaakt van roestvrijstaal om je drankje warm te houden.
Anti -slip onderkant om te voorkomen dat je beker uit de bekerhouder van je
auto glijdt.

Vind je het ook zo vervelend als je koffie koud wordt als je op weg bent naar je werk? Of wanneer je warme chocolademelk weer afgekoeld is als je naar huis rijdt op een koude winterse dag? Je geïsoleerde beker is bedoeld om je warme drankje lekker warm te houden gedurende de hele reis… maar dat is niet het geval. Niets kan je humeur zo verpesten dan met koud weer koude drankjes te moeten drinken. Vanaf nu kun je je drankjes zo lang als je wilt warm houden met deze Verwarmde Roestvrijstalen Koffiebeker voor in de Auto!

Geen koude, muffe drankjes meer met deze Verwarmde Roestvrijstalen Koffiebeker voor in de Auto!
De roestvrijstalen koffiebeker zal niet alleen je drankjes warm houden maar het is zo ontworpen dat hij ook nog eens onderweg je drankje verwarmt! Om je koffiebeker te verwarmen hoef je alleen maar een kabel in je sigarettenaansteker uitgang te steken en je drankjes blijven warm terwijl je naar je volgende bestemming rijdt.

Laat nooit meer een ijskoude koffie je ochtend verpesten en gebruik alleen nog maar deze Verwarmde Roestvrijstalen Koffiebeker voor in de Auto!

 

WAARSCHUWING: Laat je kabel niet in de sigarettenaansteker zitten. Laat minstens een half uur tussen verwarmingsperiodes zitten zodat de beker kan afkoelen.

 

Materiaal: Roestvrij Staal
Temperatuur: 60 °C
Vermogen: 12 V
Inhoud: 400 ml

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl