DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Therapeutische Knieband met Gelkussen – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

14.99 59.99 Meer info

Steeds meer mensen kampen met knieproblemen. Zo'n knieblessure kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben, maar wat voorop staat is dat we er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf willen. Met deze kniebanden kun je alle vormen van knieproblemen verlichten en waar mogelijk zelfs verhelpen!
Zorg goed voor je knieën
Deze kniebanden zijn ontwikkeld door experts en zijn zeer makkelijk in gebruik, je hoeft ze alleen maar om de knie te schuiven. Met een goede knieband als deze geef je je knie de juiste ondersteuning en stevigheid, terwijl het de bloedcirculatie stimuleert. Dit bevordert de genezing en verbetert de stabiliteit van de knie. Hiermee is de ondersteunende knieband geschikt voor (sport)blessures, gewrichtspijn, zwellingen en dergelijke. Deze knieband heeft een universele pasvorm dankzij het elastische materiaal en is geschikt voor zowel de linker- als rechterknie.
Specificaties

* Materiaal: 45% nylon, 25% latex, 20% spandex, 10% TPE (wasbaar met de hand)
* Maat: S/M of L/XL
* Verwijder de bandage bij allergische reacties of jeuk
* Gebruik de band niet bij een huidaandoening of trombose – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl