DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Snijbestendige Veiligheidsslagershandschoenen

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Bescherm je handen tijdens het snijden en hakken
van je producten.
Gemaakt van stevig metalen gaas voor duurzaamheid en comfort.
Herbruikbaar en wasbaar.

Je keukenmessen zijn bedoeld voor het snijden van vlees en groenten, en natuurlijk niet je handen.Maar wat nou als je een onhandige kluns bent en je er op een of andere manier telkens weer in slaagt om in je vingers te snijden? Het snijden van voedsel zou niet zo gevaarlijk moeten zijn, toch? Begin ook maar niet over grote familiediners… het is niet leuk als je onder tijdsdruk meerdere uien moet snijden.Dus waarom bescherm je je handen niet met deze SnijbestendigeVeiligheidsslagershandschoenen en houd je vingers intact!

Deze Snijbestendige Veiligheidsslagershandschoenen zijn perfect om je handen te beschermen tegen de vlijmscherpe messen tijdens het snijden en hakken van producten voor die verrukkelijke maaltijd.De handschoenen zijn gemaakt van duurzaam metaalgaas; dat naast dat ze snijbestendig zijn ook comfortabel zijn om te dragen. Je kunt je handen dusook soepelblijven bewegen terwijl je kookt.Na gebruik hoef je ze alleen maar grondig te wassen en je kunt zevervolgens zo vaak als je wilt hergebruiken.

Bescherm je handen tegen ongewenste snijongelukjes in de keuken door het dragen van deze Snijbestendige Veiligheidsslagershandschoenen!

 

Materiaal: HPPE
Gewicht: (S) 50 g, (M) 54 g, (L) 58 g, (XL) 62 g
Kleur: (S) Roze randen, (M) Witte randen, (L) Zwarte randen, (XL) Grijze randen

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl