DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Sleeptime Donzen Box Hoofdkussen – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

14.99 79.99 Meer info

Je lichaam verdient alle aandacht. Verwaarlozen lijdt tot klachten en daar zit niemand op te wachten. Je verkiest een bed natuurlijk boven de vloerbedekking, omdat het lekkerder ligt en omdat je er minder last van krijgt. Datzelfde geldt voor je kussen, want ook je nek, rug en schouders verdienen diezelfde weloverwogen aandacht. De spanning die je gedurende de dag opbouwt in je nek, schouders en rug verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer je je hoofd op dit unieke kussen neerlegt.
Voor de perfecte slaaphouding
Inderdaad, box hoofdkussen: het is precies die vorm en stevigheid die dit kussen zo luxueus en comfortabel maakt. De hoogte tussen schouder en nek is vertegenwoordigd in de hoogte van het kussen zodat je ruggengraat van schouders tot achterhoofd bij ligging altijd in een rechte lijn lopen. Het kussen heeft een vulling van eendendons en veren. Hierdoor voelt dit kussen lekker zacht aan en is het prima te 'kneden' in de door jou gewenste vorm. De tedere stevigheid van het kussen draagt je hoofd de hele nacht stabiel en zacht zodat nek-, schouder- en hoofdpijnklachten voorkomen worden.
Hotelkwaliteit
Het box kussen heeft een afmeting van 50 x 60 cm. Je kunt dus er dus zonder problemen een standaard maat kussensloop omheen doen. Het kussen is tevens op een luxe manier afgewerkt met bies. Deze kussens worden overigens ook veel in hotels gebruikt, alle A4 hotels maken er bijvoorbeeld ook gebruik van. Absolute topkwaliteit dus!
Specificaties
• Vulling: 15% eendendons, 85% eendenveren
• Tijk: 100% percal katoen
• 1300 gram vulling
• Afmetingen: 50 x 60 x 8 cm (prima geschikt voor kussensloop van 60 x 70 cm)
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl