DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Set Van 5 Of 10 Fruitbomen – Appel, Peer, Kers, Pruim En Perzik!

VoordeelVanger
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Alleen al om de mooie bloesem wil je fruitbomen in de tuin hebben, maar echt fruit uit eigen tuin is natuurlijk het mooiste en het lekkerste wat er bestaat. Dit is eigenlijk het perfecte moment om ze te gaan planten, daarom bieden we vandaag deze prachtige fruitbomen aan. Zet ze in een pot of in de volle grond en geniet met volle teugen van deze fruitdragende bomenpracht.
Een set bevat 5 verschillende soorten bomen:de één is nog lekkerder dan de ander! Bij levering hebben de planten een leeftijd van 1 jaar en een hoogte van ongeveer 90 cm. Als je ze jaarlijks bijsnoeit kunnen ze door hun compacte kolomstructuur uiteindelijk wel 2 tot 4 meter hoog groeien!
Wat uniek is aan deze bomen is dat ze na het eerste jaar al beginnen met vruchtvorming, je hoeft dus niet vele jaren te wachten voor de bomen fruit gaan produceren. Het is dan ook helemaal niet verkeerd om ze nu te gaan planten. Zodoende krijgen de bomen voldoende tijd om zich te settelen in de grond. Maar voordat er vruchten zijn, geniet je natuurlijk eerst nog van iets heel moois: de bloesem.. spectaculair!

Verzendkosten: 5.95

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl