DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Set van 4 Solar LED Tuinlampen in XL-formaat – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

17.99 79.99 Meer info

Kan je tuin nog wel wat gezelligheid gebruiken? Dan is deze deal zeker iets voor jou! Onze inkopers hebben namelijk een grote partij XL LED tuinlampen op zonne-energie ingekocht. In de winkel betaal je al gauw €15 tot €20 per stuk, maar bij ons vandaag vanaf €17,99 voor 4 stuks. Profiteer!
Gemakkelijk te plaatsen
De lampen worden opgeladen door middel van zonne-energie. Je raadt het al, daarom heb je dus geen enkele vorm van bedrading nodig. Geen gedoe dus met het aanleggen van je verlichting. De lampen hebben een strak design en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig RVS. Naast het stukje sfeerverlichting die de lampen bieden, zijn ze natuurlijk ook zeer inbraakpreventief. Dieven houden absoluut niet van goed verlichte plekjes!
Geschikt voor het hele jaar
De lampen hebben op de bovenkant een paneeltje dat fungeert als zon-oplaadpunt. Deze slaat overdag ieder beetje zonne-energie op. Hiervoor hoeft de zon niet persé te schijnen! Zodra het donker wordt, gaan de lampen automatisch aan dankzij de automatische lichtsensor. Dat deze lampen alleen geschikt zouden zijn voor in de zomer is dus een misvatting. Ze zijn het hele jaar te gebruiken!
Heel erg zuinig
Als de lamp volledig opgeladen is, geeft deze gemiddeld 8-10 uur licht. Aangezien de lampen automatisch aan gaan wanneer het donker wordt (en dus ook uitgaan wanneer het niet meer donker is), is dit meer dan voldoende. En wanneer ze uit gaan laden ze zichzelf natuurlijk weer op voor de aankomende nacht. Handige cyclus he? En dat allemaal zonder stroom te hoeven gebruiken!
Specificaties
– Behuizing: Hoogwaardig RVS
– Aantal branduren per dag: 8 – 10 uur
– Oplaadtijd: 7 – 8 uur (gaat vanzelf)
– Afmetingen: 27 cm + 12 cm voor in de grond x 5 cm diameter
– Geleverd inclusief grondpennen

– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl