DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Schok dempende inlegzolen

DealBanana
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Dwingt je voeten in de voor jou ideale stand. Ondersteunt eventuele ingezakte voetholten. Biedt steun, demping, én een ongelooflijk comfort. Eenvoudig op maat te maken

Gemiddeld zet een matig actieve persoon ongeveer 5.000 stappen per dag. Dit zijn de stappen binnenshuis en buitenshuis bij klussen zoals naar de supermarkt gaan en van huis naar je werkplek lopen. Als je daarnaast een halfuur extra beweegt haal je nog eens 5.000 stappen erbij. Totaal dus 10.000 stappen. Je voetzolen raken dus heel vaak de grond aan. De binnenkant van je schoenen voelt niet altijd even prettig aan. Daar zijn deze zooltjes de oplossing voor.

Het zachte memory foam van deze inlegzolen dwingt je voeten in de voor jou ideale stand en ondersteunt eventuele ingezakte voetholten doormiddel van het ingebouwde gel kussentje. Het biedt steun, demping, én een ongelooflijk comfort. Wat voor schoenen je ook draagt, of het nu werkschoenen met stalen neuzen of glimmende hakken zijn, met deze inlegzolen zullen voelen als een opluchting! De zooltjes zijn eenvoudig op maat te maken door jou maat af te knippen bij de kniplijnen.

Levertijd: 5-20 werkdagen

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl