DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Samsung koelkast met vriesvak RB34T672DWW/EF

Aanbiedingen score0
€ 499,00 € 599,00 Koop Nu
Aanbiedingen score0
€ 499,00 € 599,00 Koop Nu

De Samsung RB34T672DWW/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 340 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 228 liter in en het vriesgedeelte 112. De koel-vriescombinatie is 185,3 cm hoog en 59,5 cm breed. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.
Voordelen van de Samsung RB34T672DWW/EF
* No frost: nooit meer ontdooien
* SpaceMax-technologie: effectieve isolatie zorgt voor een grotere binnenruimte
* Power Cool en Power Freeze: om nieuwe producten razendsnel af te koelen of in te vriezen
* All-Around Cooling: koude lucht wordt gelijkmatig over de hele koelkast verspreid
* Flessenplateau
Samsung koel-vriescombinatie met SpaceMax en no frost
No Frost is de technologie die ervoor zorgt dat je het apparaat nooit mee hoeft leeg te halen of producten moet weggooien om het ijs te ontdooien. Het voert namelijk vocht af om ijsvorming voor te zijn.
SpaceMax technologie: bewaar meer etenswaren in een koelkast met een grote capaciteit. De standaard buitendiepte van 600mm sluit perfect aan bij je keukenkastjes en aanrecht. De SpaceMax-technologie met efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden. Je hebt dus meer ruimte, zonder dat de koelkast uitsteekt ten opzichte van je aanrecht.
Power Cool + Power Freeze: vertrouw op supersnelle koelprestaties. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen, om je boodschappen of favoriete drankjes snel af te koelen. Power Freeze verspreidt een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Handig om eten in te vriezen, of om zelf ijs te maken.
Samsung Digital Inverter Compressor: een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert! Reguliere compressors gaan alleen aan en uit. De Digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor zeer stil en produceert slechts 35dB.
All-Around Cooling: perfect gekoelde etenswaren, overal in de koelkast. All Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Zo worden producten overal goed gekoeld en blijven ze verser.

Dagdeals24.nl