DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Oplaadbare 18650 Li-ion Batterijen

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Bespaar geld en het milieu met deze oplaadbare
batterijen.
Oplaadbaar tot 500 keer.
Overlaad – en ontlaadcircuit zorgt voor veiligheid.
Geschikt voor het aandrijven van lichte apparaten, draagbare apparaten,
elektrisch gereedschap en nog meer.

De belangrijkste wedstrijd van het seizoen wordt Live op televisie uitgezonden, maar je afstandsbediening is ermee gestopt, precies op het moment dat je wilde overschakelen naar het kanaal dat het uitzendt. Je gaat direct naar je ladekastje om te kijken of je nog batterijen hebt waarvan je zeker wist dat je ze twee weken geleden nog had gekocht, maar ze liggen er niet meer in!  Hoeveel batterijen gebruik je eigenlijk wel niet? Nou, als de meeste dingen die je in je bezit hebt op batterijen werken, dan is het antwoord waarschijnlijk: veel.  Als deze situatie je bekend in de oren klinkt, waarom zorg je er dan niet voor dat je deze Oplaadbare 18650 Li-ion Batterijen standaard in huis hebt zodat je geen enkele wedstrijd meer hoeft missen.

 

Maak je geen zorgen meer over het opwaarderen van je batterijvoeding als je in plaats daarvan deze super efficiënte 18650 Li-ion Oplaadbare Batterijen gewoon kunt opladen en gebruiken!
Je kunt elk van deze batterijen tot 500 keer opladen, zodat je jezelf niet alleen meerdere bezoekjes  naar de winkel bespaart, maar ook het milieu beschermt (e-waste bestaat echt!).

 

Bespaar geld, verminder de uitstoot van CO2 en kom nooit meer zonder batterijen te zitten met deze Oplaadbare 18650 Li-ion Batterijen.

 

Capaciteit: 4000mAh
Spanning: 3.7V
Oplaadbare tijden: tot 500 keer
Kleur: Blauw
Per verpakking: 2 stuks

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl