DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Nachtzichtbril met Polariserende Glazen | Geeft je helder zicht in het donker – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

9.99 39.99 Meer info

Wanneer je 's avonds de weg op gaat, heb je dan last van de schittering van de lichten? Of ben je onzeker met rijden in het donker, omdat je het gevoel hebt dat je minder ziet of nachtblindheid hebt? Nou, je bent niet de enige en nu is er de ideale oplossing; de nachtzichtbril!
Aangeraden door het VID
Het blijkt maar weer dat zoiets simpels als een bril een grote invloed kan hebben en heel wat problemen kan oplossen. Felle koplampen van tegenliggers of verlichting van lantaarns en advertenties langs de weg worden gereduceerd, zodat jij je compleet kunt concentreren op het rijden. Dat maakt het verkeer een stuk veiliger, dus het is geen verrassing dat de Verkeersinformatiedienst (VID) het gebruik van nachtbrillen aanraadt!
Voor een rustig beeld
De polariserende glazen zijn er om vage contouren zoals witte strepen op de weg een stuk te verscherpen, terwijl het gevaarlijke schitteringen juist neutraliseert. De weg en het verkeer erop zal daardoor een stuk rustiger op je overkomen. Dus die onzekerheid die je normaal gesproken misschien hebt, verdwijnt dan als sneeuw voor de zon!
Specificaties

* Neutraliseert schittering van straatverlichting, koplampen en neonreclames
* Verbetert contouren bij slechte weersomstandigheden als sneeuw, mist, hagel en regen
* Maakt strepen op de weg meer zichtbaar
* Te dragen over je gewone bril – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl