DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Mini oefengitaar voor onderweg

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Ideaal om je basisakkoorden te oefenen en je vingervlugheid aan te scherpen. Maakt geen geluid. Past in een broekzak. Gemaakt van mahoniehout en stevig plastic. Inclusief beschermhoes en plectrums.

Ondanks je herhaaldelijke goede voornemens om gitaar te leren spelen, kan je nog altijd niet meer tokkelen dan de openingsakkoorden van Smoke on the Water. Niet moeilijk – je leven is zo druk dat je nauwelijks tijd hebt om te oefenen. En een gitaar neem je nu eenmaal niet zo eenvoudig mee in je broekzak.

Hé, maar wacht eens! Wat als we je vertelden dat dat wél kan? Deze zakgitaar is precies wat de naam beloofd: een gitaar die in je broekzak past. Natuurlijk moet je die niet bovenhalen wanneer je vrienden zich rond het kampvuur verzamelen: om geluid voort te brengen heeft een gitaar een klankkast nodig. Maar het is wel een prima oefengitaar op minischaal.

Ergens even wachten? Haal die zakgitaar maar boven. Je zal er niemand mee op de zenuwen werken en je behendigheid met zes snaren zal er fel op vooruitgaan. Geweldig gerief, met andere woorden, om je basisakkoorden te oefenen en je vingervlugheid aan te scherpen. Pinkpop, hier kom jij!

Het fretboard is gemaakt van mahoniehout, het plastic omhulsel is erg stevig. Inclusief beschermhoesje en twee plectrums.
Gewicht: 300 gram. Gesloten afmetingen: 5×26 cm, open: 5×44 cm.

Levertijd: 5-20 werkdagen.

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl