DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

MEGA-PACK (405 stuks) Sun Vaatwastabletten Normaal & Citroen – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

59.99 169.95 Meer info

Heb je ook zo'n hekel aan vette pannen, kalkaanslag op je servies, aangekoekte etensresten en glascorrosie? Neem afscheid van al deze ongemakken met dit mega-pack van Sun All-in-1 Tabs. Maar liefst 405 stuks per verpakking in de varianten normaal en citroen. Profiteer vandaag nog en sla voordelig een voorraad in waarmee je tijdenlang goed zit!
Schoner resultaat dan ooit tevoren én ook milieuvriendelijk
Deze vaatwastabletten zijn voorzien van Pure Clean Technology, wat zorgt voor een hygiënisch en schoon resultaat. Voorspoelen is met deze tabletten niet nodig en naast reiniging van de vaatwas, beschermen en reinigen ze ook de machine. Verder zijn de Sun All-in-1 vaatwastabletten milieuvriendelijk. Het is namelijk de missie van Sun om jaar op jaar betere producten te ontwikkelen en tegelijkertijd impact op het milieu te verminderen. Sun zet zich constant in om een betere balans te vinden tussen reinigingskracht en de impact op het milieu. 
Pure eenvoud voor optimaal resultaat 
De vaatwastabletten zijn verpakt in oplosbaar tabletsfolie. Dit is 100% oplosbaar in water, je kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten. Bij het gebruik van normale tabletten dien je nog zout en spoelglans toe te voegen. Deze heb je nu niet meer nodig, want deze ingrediënten zitten al in Sun All-in-1 vaatwastabletten. Het toegevoegde zout zorgt ervoor dat het water gedurende het proces wordt verzacht en er geen kalkaanslag op het glaswerk ontstaat en de spoelglans zorgt voor een streeploos resultaat. Een vaatwastablet is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken.
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl