DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Luxe Sfeerhaard Stockholm | Voor wat extra warmte en gezelligheid tijdens de koude maanden – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

99.99 299.99 Meer info

De FlinQ Sfeerhaard Stockholm warmt je woonkamer of leefruimte in huis op als het buiten koud en donker is. Deze luxe elektrische sfeerhaard geeft een realistische en comfortabele vuurgloed. De elegante vorm en het stijlvolle design zijn geschikt voor elk interieur – van klassiek tot modern. Profiteer vandaag nog van deze deal en ga sfeervol de winterdagen tegemoet!
Warme sfeer
De sfeerhaard heeft een doorsnede van 80 centimeter. De warmte wordt verspreid via de onderzijde van de haard. Met de timerfunctie bepaal je zelf hoelang je geniet van de warmte en het vuur. Geef je huis de warme sfeer die het in winterse tijden nodig heeft!
Eenvoudig te installeren
De FlinQ Sfeerhaard Stockholm is eenvoudig te installeren. Alles wat je nodig hebt voor snel gebruik is meegeleverd in het pakket!

Specificaties

* Doorsnede: 80 centimeter
* Afmetingen:
* Diepte: 13 cm  
* Breedte: 66 cm
* Hoogte: 46 cm
* Gewicht: circa 8 kilogram
* Voeding: 220V-240V – 50Hz
* Vermogen output: 1600 Watt of 1800 Watt
* Kleur: Zwart
* In het pakket:
* Elektrische sfeerhaard
* Afstandsbediening
* Schroeven
* Pluggen
* Veiligheidsbeugel
* Handleiding
* Set bevestigingsmateriaal
* – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl