DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Luxe Serrano Schouderham | Een ware traktatie op de eettafel – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

39.99 99.99 Meer info

Speciaal voor de mensen die graag een ware traktatie op tafel willen neerzetten hebben we vandaag een heel bijzondere deal voor jullie geregeld. Elke borrel of etentje wordt gegarandeerd een succes met deze Spaanse serrano schouderhammen. Daarnaast kun je ze combineren met een Iberische worstenset en hamhouder. Profiteer van deze smakelijke deal!
Een unieke, met zorg bereide delicatesse
Jabugo, Spanje. In dit eeuwenoude stadje zijn het vooral de luxe serranohammen waarvoor toeristen kilometers omrijden. Waarom? Omdat deze hammen zo uitmuntend lekker zijn! Alles draait hier om het bereiden van topkwaliteit hammen die overal als zoete broodjes over de toonbank gaan. De zorg waarmee de ham wordt bereid, het gebied waar de varkens vrij rondlopen, het unieke klimaat en de manier van het drogen van de hammen zijn allemaal van invloed op de smaak. Het resultaat: een product dat overal wordt geroemd en doorgaans vrij prijzig is. Maar vandaag niet! Met een flinke Koopjedeal-korting kun je deze overheerlijke hammen vandaag voor een schijntje op de kop tikken.
Optioneel: inclusief houten hamhouder
Wanneer je deze overheerlijke hammen haalt is het natuurlijk wel zo fijn als je eenvoudig kan snijden. Deze hamhouder is ontworpen zodat je makkelijk en handig ham kan snijden. De ham houder heeft een V-vorm en houdt je ham onder- en bovenin vast. De hamhouder heeft twee vasthoudschroeven om de ham vast te houden en te centreren op een comfortabele, snelle en veilige manier.
Beschikbare combinaties

* Serrano schouderham 4kg 
* Serrano schouderham 4kg en houder
* Serrano schouderham 6 kg
* Serrano schouderham 6kg met houder – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl