DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Heerlijk Warm Donsveren Dekbed | Zacht, soepel en ademend – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

24.99 99.99 Meer info

Om echt lekker te kunnen slapen is het belangrijk dat je een goed dekbed hebt. Slaap vanaf nu onder dit heerlijke, met eendenveren gevulde dekbed. Normaal gesproken is een dergelijk dekbed ontzettend prijzig, maar vandaag kun je een mega-slag slaan. Bij Koopjedeal profiteer je van extra hoge kortingen! Laat deze aanbieding dus niet aan jou voorbij gaan en bestel dit dekbed van eendenveren vandaag nog!
Soepel, zacht & ademend
Het omhulsel van het dekbed, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% polypercal. Het is belangrijk dat de tijk dicht genoeg is om alle dons binnen te houden en dat is deze tijk zeker! De tijk is namelijk zeer dicht geweven. Daarnaast is de tijk erg soepel, zacht en ademend om al het transpiratievocht effectief af te voeren.
Absolute topkwaliteit
Dit dekbed is gevuld met 95% hoogwaardige eendenveren en 5% eendendons. Omdat het overgrote deel van dit dekbed bestaat uit eendenveren, heeft dit dekbed een steviger karakter. Dit komt omdat eendenveren wat stugger en zwaarder zijn in vergelijking met dons. Doordat het dekbed ook voor een deel met dons is gevuld, vormt het dekbed zich elke nacht perfect om je lichaam heen. De combinatie van deze vullingen zorgen ervoor dat het dekbed blijvend veerkrachtig, vochtregulerend, luchtig en isolerend is. Zo kom je heerlijk de nacht door! 
Specificaties

* Vullling: 95% eendenveren en 5% eendendons
* Tijk: 100% Polypercal
* Vulgewicht enkel: 600 gsm
* 1e keer goed opschudden voor gebruik – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl