DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Grijze Hoge Kwaliteit Mac Notebook Hoes

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Praktische en stijlvolle laptop hoes.
Meerdere zakken voor meerdere items en gadgets.
Gemaakt van duurzaam, biologisch afbreekbaar materiaal.
Verkrijgbaar in 3 maten voor 11 inch, 13 inch, of 15 inch laptops.

Doen je omvangrijke laptoptassen afbreuk aan je stijl? Je wilt alles uit de kast trekken om goed voor de dag komen op een zeer belangrijke bijeenkomst, maar je lelijke, zwarte, Velcro laptoptas ziet er gewoon niet uit! Of probeer je er gewoon goed uit te zien om indruk te maken op dat leuke meisje uit je klas? Wil je gewoon al je gadgets met je meenemen, maar heb je niet genoeg vakjes om alles op te bergen? Waarom moet praktisch zijn altijd MINDER stijlvol zijn? Nou, waarom haal je dan niet deze Grijze Hoge Kwaliteit Mac Notebook Hoes zou krijgen?

Deze notebook hoes ziet er strak uit, is stijlvol en past bij elke formele outfit. Al je benodigdheden voor werk of voor school passen erin zonder dat het afbreuk doet aan je stijl. Hij heeft twee hoofdvakken waar zowel je laptop als belangrijke papieren in passen. Daarnaast zijn er ook twee kleinere achterzakken voor je mobiele telefoon en andere benodigdheden die je met je mee wil nemen. Het is praktisch én het is een fashion statement.

Blijf stijlvol en vermijd die lelijke grote laptoptassen door ze vandaag nog te vervangen door deze Grijze Hoge Kwaliteitshoes voor Mac Notebook!

 

Materiaal: Synthetisch leer
Maten: 11 inches, 13 inches, 15,6 inches
Gewicht: ~ 220 g
Kleur: Grijs

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl