DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

en Open Opbergkast – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

19.99 49.99 Meer info

Jouw interieur is de perfecte plek om te laten zien wie je bent. Deze stijlvol vormgegeven opbergkasten bieden een perfect podium voor al jouw kostbare bezittingen. Souvenirs van verre reizen, mooie muziekinstrumenten, waardevolle foto's. Plaats ze op de planken van deze kasten en creëer echte eyecatchers.
Stijlvol en praktisch
Het is een bekend probleem: zonder dat we het doorhebben slibt het huis dicht met alle dingen die we in ons leven verzamelen. Dankzij deze kasten kan je daar binnen de kortste keren verandering in brengen. De kasten sluiten naadloos aan bij de interieurtrends die op dit moment helemaal hip en happening zijn: industrieel, minimalistisch en Scandinavisch. Geef er je eigen draai aan en kies een aantal waardevolle bezittingen die je tentoon wilt stellen in de woonkamer. Of plaats de kasten in het kantoor en vul ze met ordners en organizers. Dankzij het strakke, minimalistische design zijn deze stijlvolle kasten multifunctioneel inzetbaar.
Makkelijk te plaatsen
De stellage wordt geleverd als een bouwpakket, bestaande uit de planken, metalen buizen en plastic connectoren. De kast is makkelijk te monteren met behulp van de meegeleverde instructies. Binnen enkele minuten creëer je een mooie, stevige en praktische opbergplek in de kamer. De kasten zijn leverbaar in 3 verschillende maten zodat er voor elke ruimte een geschikte optie tussen zit.
Specificaties
• Afmetingen bij 4 planken: 34 x 104 x 34 cm
• Afmetingen bij 6 planken: 68 x 70 x 34 cm
• Afmetingen bij 8 planken: 68 x 104 x 34 cm
• Gelamineerde polyester planken
• Metalen structuur met plastic connectoren
• Breedte en diepte van elke plank ongeveer: 34 x 28 cm
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl