DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Elektrische Speelgoed Kersttrein Set voor Kinderen

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Een
klassiek kerstcadeau voor de kinderen.
Perfecte geschenkgrootte zodat ze in de kerstsokken passen.
Kan gebruikt worden voor decoratie nadat de kinderen zijn uitgespeeld.
Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal voor de gezondheid van jou en die van je
kinderen.

De mooiste tijd van het jaar komt weer dichterbij en het is tijd om na te denken over welke cadeautjes je je kinderen, neven en nichten wil geven. Of het nu is om de cadeautjes in dozen onder de boom te plaatsen of om in kousen van je kinderen boven de open haard te hangen, je zult cadeaus willen geven die niet in de prullenbak zullen belanden op Nieuwjaarsdag. Dus, waarom zou je dit jaar je kinderen deze Elektrische Kersttrein Set voor Kinderen niet geven en aanschouw hoe het huis gevuld wordt met vreugde en plezier!

Met deze Elektrische Speelgoed Kersttrein Set voor Kinderen zullen ze zich uren bezig weten te houden en zich prima weten te vermaken.Van het aanleggen van de spoorbaan en het opzetten van de trein tot het kijken naar hoe de trein zijn ‘chook, chook’ geluid maakt rond de spoorbaan. Ze zullen zich al snel verbeelden dat ze zelf op de Polar Express rijden om de kerstman te ontmoeten. En als ze eenmaal uitgespeeld zijnkun je de trein rond dekerstboom plaatsen om zo nog meer kerstsfeer te creëren.

Bezorg de kinderen een gedenkwaardige en mooie kerst door vandaag nog deze Elektrische Speelgoed Kersttrein Set voor Kinderen te bestellen!

 

Materiaal: ABS Materialen en Elektronische Componenten
Benodigdheden: 2 x AA Batterijen
Verpakking: IJzeren Doos

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl