DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Draagbare Luchtcompressor van Wolfgang Germany – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

49.99 129.99 Meer info

Wist je dat je gemiddeld tot €150 per jaar kunt besparen door je banden op de juiste spanning te houden? Met de juiste bandenspanning verbruik je namelijk niet alleen minder brandstof, maar gaan je banden ook langer mee. Bij een te lage bandenspanning slijten de banden harder, met name aan de zijkanten van het loopvlak. Je hebt er dus baat bij als je zo nu en dan controleert of de spanning in je banden in orde is. Met de Air Dragon doe je dit praktischer dan ooit!
Dé oplossing voor lage bandenspanning
Als je bandenspanning te laag is, heb je een onmiddellijke oplossing nodig. De luchtcompressoren van het benzinestation zijn vaak omvangrijk en duur. Deze draagbare luchtcompressor van Wolfgang Germany is ideaal omdat hij direct lucht geeft wanneer je het nodig hebt. En je hebt niet eens batterijen nodig, omdat hij gebruik maakt van een krachtige oplaadbare Lithium-ion accu.
Werkt snel en eenvoudig
Je hoeft geen handige Harry te zijn om met deze luchtcompressor overweg te kunnen. Bevestig de drukslang op het voorwerp, druk de knop in en je ziet de luchtdruk verschijnen op de meter. De luchtcompressor is ideaal voor autobanden, maar ook voor het oppompen van fietsbanden m.b.v. verloopstuk (niet bij inbegrepen), luchtbedden, ballen en veel meer.
Specificaties

* Spanning: 18V DC
* Maximale druk: 7.5 bar / 100 psi
* Batterij type: Lithium-ion
* Batterij capaciteit: 1300 mAh
* Lengte van lunchtslang: 50 cm
* Geleverd incl. oplaadbare accu, acculader en netsnoer – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl