DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Complete 2-Persoons Ultra Comfort Boxspring – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

449.00 1499.00 Meer info

Iedereen weet dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 deel van je leven slaapt, is het belangrijk om een bed te hebben dat je lichaam optimaal ondersteunt. De boxspring Salve zorgt hiervoor. De boxspring wordt compleet geleverd incl. ingebouwde topper; luxe en comfort voor een zachte prijs! We bieden deze vandaag aan voor een fractie van de prijs die je in de winkel zou betalen. Bij andere webshops moet je gauw 6 tot 9 weken wachten op uw nieuwe boxspring; wij leveren binnen 10 werkdagen op afspraak!! (Zie specificaties onderaan de tekst)
Verkrijgbaar in 4 maten en 5 kleuren;
De Ultra Comfort is beschikbaar in de volgende afmetingen:

* 140 x 200 cm
* 140 x 210 cm
* 140 x 220 cm
* 160 x 200 cm
* 160 x 210 cm
* 160 x 220 cm
* 180 x 200 cm
* 180 x 210 cm
* 180 x 220 cm Let op: Bij deze maten gaat het qua samenstelling telkens om 2 boxen (2×70 cm, 2×80 cm of 2×90 cm breed) en een enkel matras van 140 cm, 160 cm of 180 cm breed. Montage gewenst? De boxspring is makkelijk te installeren, toch begrijpen wij dat je in sommige gevallen je boxspring gewoon direct in je slaapkamer wilt hebben staan zonder er wat aan te doen. Voor een kleine meerprijs maken wij dit mogelijk! De boxspring wordt dan bij de levering direct gemonteerd door één van onze gecertificeerde chauffeurs.
De boxspring is verkrijgbaar in de volgende kleuren: antraciet, grijs, crème, zwart of leer. Welke is jouw favoriet?
NIEUW: 100 nachten proefslapen
Wij bieden maar liefst 100 nachten proefslapen aan! Als je op een nieuw matras gaat slapen moet je lichaam altijd even wennen. Het is aanbevolen om een nieuw matras 3 tot 4 weken uit te proberen voordat je bepaalt of het matras voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Wij bieden daarom maar liefst 100 nachten proefslapen aan. Bevalt hij toch niet, komen wij hem kosteloos afhalen!
Levering
Er wordt door onze vervoerder contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen voor levering. Dit zal binnen 5 werkdagen gebeuren, hierna kan je nieuwe boxspring al binnen 10 werkdagen gratis geleverd worden. Mocht je het toch later geleverd willen hebben is dat geen probleem, dit kan je eenvoudig met de vervoerder bespreken. Levering is helaas niet mogelijk op de Waddeneilanden.
Garantie
Wij bieden 2 jaar garantie op alle onderdelen van de boxspring incl. matras. Mocht de boxspring binnen 2 jaar defecten vertonen; neem dan contact op met onze klantenservice om het op te lossen!
Prachtige uitstraling en optimaal slaapcomfort!
Op de gestoffeerde houten boxen ligt een circa 20 cm dik matras met ingebouwde topper en 111 Bonell-veren per m². Deze matrassen hebben een medium hardheid en zorgen voor een goede ondersteuning. De matrassen zijn belastbaar tot 110 kg per persoon. De bonellveren zijn boven- en onder afgedekt met polyether comfortschuim. De matrashoes is een doorgestikte luxe super elastisch dubbeldoek in een mooie offwhite kleur. Ook het hoofdbord en de buitenrand van de matrassen zijn volledig gestoffeerd met de mooie antracietkleurige meubelstof wat zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Heerlijk slapen is vanaf vandaag bereikbaar voor iedereen!
Specificaties

* Kleuren: antraciet, grijs, crème, zwart of leer
* Instaphoogte: 57 cm
* Hoofdbord: 110 cm, steekt 10 cm aan beide kanten
* Geheel gestoffeerd met luxe meubelstof
* Matrassen kunnen aan beide zijdes beslapen worden
* Matrassen zijn aan de buitenrand in dezelfde stof gestoffeerd als de boxen en het hoofdbord
* De topper heeft een hoogte van 5 cm en is voorzien van comfortschuim en een anti-allergisch doorgestikte tijk
* Belastbaar tot 110 kg per persoon
* Voorzien van 12 luxe houten blokpootjes
* Zeer makkelijk in elkaar te zetten
* Green Made label: duurzaam en verantwoord geproduceerd in Europa – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 10 werkdagen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl