DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Compacte Anti-Skim Portemonnee voor wel 36 pasjes – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

9.99 29.99 Meer info

De waarschuwingsberichten komen steeds vaker voorbij: dieven kunnen tegenwoordig elektronisch op afstand geld en gegevens stelen door de RFID-techniek die in veel pasjes te vinden zijn. Bankpassen, OV-kaart, identiteitsbewijs.. allemaal te skimmen. Zelfs wanneer ze in je tas of jaszak zitten. Deze portemonnee is gelukkig voorzien van RFID-bescherming. Dit komt erop neer dat al je pasjes zijn beschermd tegen RFID-scanners van criminelen!
De beste organisator!
Deze portemonnee is zeer compact van formaat waardoor hij makkelijk in kleinere tassen, een jaszak en zelfs een broekzak past. En toch biedt hij ruimte aan maar liefst 36 pasjes, heeft hij handige vakjes voor geld en aan de buitenkant een venster voor een ID. De portemonnee is gemaakt van duurzaam PU-leder. Na het openen vouwt de binnenkant zich uit zodat je snel het juiste pasje kunt vinden. Geen onhandig geklooi dus als je ergens in de rij staat!
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Dagdeals24.nl