DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Badkamerspiegel Riva 60×80 Zwart Aluminium Lijst

Aanbiedingen score0
€ 79,00 € 159,00 Koop Nu
Aanbiedingen score0
€ 79,00 € 159,00 Koop Nu

Badkamerspiegel Riva – DC3295 is een vierkante spiegel uit de Diamond Line collectie. De spiegel heeft een afmeting van 80 cm breed en 60 cm hoog. De spiegeldikte is 3.2 cm en de glasdikte is 5 mm. De spiegel is ideaal voor zowel grote als kleine badkamers en zorgt voor een moderne uitstraling in uw badkamer.
Veelzijdige frame
De vierkante vorm van Badkamerspiegel Riva – DC3295 geeft uw badkamer een moderne en strakke look. Daarnaast is het frame veelzijdig en kunt u zelf gewenste extra’s toevoegen aan de spiegel. Heeft u behoefte aan extra verlichting wanneer u zich in de ochtend klaarmaakt voor de dag? Dat kan! Badkamerspiegel Riva – DC3295 kan vanwege het frame ook gecombineerd worden met spiegelverlichting; deze kan dan op het frame gemonteerd worden om uw spiegel compleet te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een spiegelverwamingsmat achter de spiegel te plakken. Een spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat. Zo kunt u fijn gebruik maken van de spiegel in uw badkamer. De spiegel beschikt over een uitvoering van A-klasse.
Aluminium omlijsting
Badkamerspiegel Riva – DC3295 is verder voorzien van een aluminium omlijsting, voor een hoogwaardige afwerking van het model. De spiegel wordt geleverd inclusief het benodigde montagemateriaal, zodat u daar meteen zelf mee aan de slag kunt gaan. Badkamerspiegel Riva – DC3295 is direct uit voorraad leverbaar. Deze veelzijdige badkamerspiegel is ook beschikbaar in andere afmetingen, namelijk: 80×60, 100×60 en 120×60. Er is voor iedere badkamer een geschikt formaat.
Productvoordelen
Veelzijdige frame
A-klasse glas
Hoogwaardige afwerking
Inclusief montagemateriaal

Dagdeals24.nl