DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

Alaska Bedding 3D AIR Pocket Matrassen met 9 Comfortzones – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

189.00 699.00 Meer info

Een goede nachtrust is enorm belangrijk. Als je kiest voor een Alaska Bedding 3D AIR Pocket matras, dan weet je zeker dat je een verstandige keuze maakt. Dankzij deze matrassen maak je kennis met een ongekend ligcomfort. Slapen wordt weer genieten! En omdat wij weer flink hebben ingekocht kun je ook genieten van een mega scherpe prijs.
Evenredige ondersteuning voor alle lichaamsdelen
Deze matrassen hebben maar liefst 9 comfortzones en zorgen daarmee voor een ideale gewichtsverdeling op de drukpunten van schouder, heup en taille. Doordat het gewicht op deze drukpunten altijd juist verdeeld is, verminder/verhelp je daarmee ook rug- en nekklachten. De kern met 300 pocketveren per m2 – individueel verpakt in hoesjes van katoen – biedt een perfecte ondersteuning. In de 3D AIR ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het matras hierdoor ademt, zorgen ze ook voor optimale lucht- en vochtcirculatie. De 3-zijdige afritsbare hoes is gemakkelijk af te nemen en ook te wassen. Dankzij het comfortschuim dat aan beide kanten van het matras zit is het matras ook dubbelzijdig te gebruiken.

Past zich perfect aan iedere slaaphouding aan
De combinatie van de pocketveren en het NASA traagschuim zorgt ervoor dat het matras zich direct aanpast aan je houding en je steun geeft waar je die nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je altijd in de goede houding ligt, waarmee je lichamelijke klachten beperkt en verhelpt. Het matras is geschikt voor alle slaaphoudingen. Laat dus het matras het werk doen, terwijl jij lekker droomt!

De verschillende maten en prijzen:
– 70 x 200 cm: voor €189,- ipv €699,-
– 80 x 200 cm: voor €209,- ipv €729,-
– 80 x 210 cm: voor €219,- ipv €779,-
– 90 x 200 cm: voor €239,- ipv €829,-
– 90 x 210 cm: voor €249,- ipv €899,-
– 140 x 200 cm: voor €359,- ipv €999,-
– 140 x 210 cm: voor €369,- ipv €1049,-
– 160 x 200 cm: voor €389,- ipv €1299,-
– 180 x 200 cm: voor €419,- ipv €1399,-
Specificaties
– Alaska Bedding 3D AIR Pocket Matrassen met 9-comfortzones
– 3D AIR ventilatieband voor een optimale vocht/luchtcirculatie en duurzaamheid
– Hoogte: 21 cm
– Biedt een perfecte ondersteuning
– Geschikt voor zij-, rug- en buikslapers
– Kern van pocketvering, 300 per m². Deze veren zitten in individueel verpakte hoesjes van katoen. Iedere pocketveer is een gewichtsverdeler voor lekker en comfortabel slapen.
– Isolerend vilt voor de optimale warmteverspreiding
– Voorzien van afritsbare, wasbare hoes
– Matras is dubbelzijdig te gebruiken
GRATIS levering op maat
Na het plaatsen van je bestelling zal de leverancier binnen enkele werkdagen contact met je opnemen voor een afleverafspraak. Je hoeft dus niet continu thuis te blijven omdat je matras binnen zou kunnen komen, je geeft gewoon een gewenste dag en tijdvak aan. Binnen 7 werkdagen kun je het matras al in huis hebben. De verzending is volledig GRATIS, met uitzondering van bestellingen in Belgie. Hiervoor wordt een meerprijs gerekend van €25, deze kosten worden in rekening gebracht door de leverancier. Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk.
Niet tevreden?
Geld terug! Indien er geen gebruikssporen zijn natuurlijk. Het matras dient getest te worden in de plastic verpakking, dit is uitstekend te doen.
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 7 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl