DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

60-Pack Kodak Xtralife Batterijen (AA of AAA) – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

17.99 59.99 Meer info

Wat gaan die batterijen er toch vreselijk snel doorheen, met al die apparaten in huis. En wat kan het een duur geintje worden om al die producten aan de praat te houden. Al was het apparaat over de honderd euro, het is bijna goedkoop vergeleken bij de batterijen die erin moeten. Met deze geweldige aanbieding heb je voorlopig gelukkig genoeg batterijen in huis voor een heel bescheiden prijs. Vandaag van kwaliteitsmerk Kodak, dus dan weet je dat het goed zit.
Absolute A-kwaliteit
Dit is Kodak Xtralife; betrouwbare power, of je nu voor de AA of AAA gaat. Per bestelling krijg je er meteen zestig binnen. Zo kun je een deal als deze onder de buren aan weerszijden verdelen of gewoon voor jezelf in bulk inslaan. Al je draagbare speakers, speelgoed, draadloze toetsenborden en wat dan ook maar; het doet het en blíjft het doen. En geen zorgen over een houdbaarheidsdatum, want Kodak geeft je een bewaargarantie van maar liefst 10 jaar. Je hoeft ze dus pas in 2029 opgemaakt te hebben. Alle tijd!
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 3 tot 5 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Dagdeals24.nl