DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

6-delige koffer organiser

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Je bagage organiseren is kinderspel dankzij deze zes tassen. Ideaal voor kleren, toiletspullen, cosmetica, ondergoed en sokken, kabels en medicijnen. Verkrijgbaar in zeven kleuren.

Natuurlijk kan je gewoon twee propere onderbroeken en een tandenborstel in je rugzak smijten. Maar de kans is groot dat je dan a) na twee dagen terug voor je eigen voordeur staat, of b) eindigt als een van die hippies met een lijfgeur die door de VN is uitgeroepen tot biologisch wapen.

Nee, de meest doorgewinterde reizigers weten dat je maar beter een beetje voorbereid aan zo’n wereldreis begint. Deze reistassen maken inpakken een, wel ja, pak gemakkelijker. De zes tassen zijn allen van een ander formaat en dienen elk dus een ander doel. Wel hebben ze gemeen dat ze je toestaan een strakke organisatie aan te brengen in je bagage en dat ze je spullen beschermen tegen vuil, stof, vocht en bacteriën. Eén kant van de tassen is doorzichtig, zodat je ook nog eens gemakkelijk ziet wat waar zit.

Tassen 1 (40x30x13 cm) en 2 (32x28x12 cm) zijn ideaal voor kleren, tas 3 (30x21x11 cm) is gemaakt voor toiletspullen en cosmetica, in tas 4 (34×26 cm) kan je ondergoed en sokken kwijt, in tas 5 (26×23 cm) kabels en kleine elektronica, en nummertje 6 (15×14 cm) dient als medicijntasje. Verkrijgbaar in zeven hippe kleuren: wijnrood, hemelsblauw, watermeloenrood, grijs, roos, marineblauw en groen.

Levertijd: 5-20 werkdagen.

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl