DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

360 Graden 4 in 1 Waterspray Dweil

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Multifunctionele
4-in-1 dweil, die al je vloeren met gemak schoonmaakt.
Klik op de knop van de hendelom de water spray te activeren.
360-graden draaiende stok waarmee je de moeilijkste plekjes bereikt.
Dweil gemaakt van effectief microvezel materiaal voor grondige reiniging.

Waarom zou je naar de sportschool gaan, als je ook gewoon je vloer kan dweilen en wat klusjes kan doen? Je huis schoonmaken kan een echte workout zijn, vooral als je nog steeds vastberaden bent om die gigantische dweil te gebruiken, terwijl je tegelijkertijd ook nog eens die zware emmer met water achter je aan moet slepen. Je kunt óf dat blijven doen, óf in één van deze geweldige 360 Graden 4 in 1 Waterspray Dweilen investeren en de workouts voortaan alleen maar voor de sportschool houden.

Deze multifunctionele 360 Graden 4 in 1 Waterspray Dweil kan als bezem én als natte of droge dweil gebruikt worden. Genoeg opties dus! Dweil je vloeren met het grootste gemak door de microvezel schoonmaakstof die eenvoudig stof opveegt. Daarbij zorgt de 360 graden draaiende stok ervoor dat je zelfs de meest moeilijke plekjes kunt bereiken. Als je het idee hebt dat de dweil te droog is, hoef je je geen zorgen te maken over het meeslepen van een zware emmer zeepwater. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop drukken om de dweilspray feature te activeren, en voilà! Hij is weer nat!

Waarom zouden je klusjes een workout moeten zijn, als je de vloeren ook met gemak kunt dweilen met de 360 Graden 4 in 1 Waterspray Dweil!

 

Materiaal: Plastic + PP + Metaal + Microvezel
Gebruik: Voor het vegen en voor het dweilen van natte of drogevloeren
Hoogte: 126 cm
Lengte: 4`cm
Breedte: 13 cm
Dweildoek Grootte: 40 x 14 cm

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl