DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

2-pack Hard Water Wand – Verwijdert moeiteloos aanslag van je tegels, bad en toilet! – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

12.99 29.99 Meer info

Vind jij het schoonmaken van de badkamer ook een tijdrovende en frustrerende klus? Tijd om het jezelf makkelijker te maken! Met de Hard Water Wand verwijder je hard water vlekken, kalk en calciumaanslag in een handomdraai. En dit alles zonder het porselein te beschadigen. 
Geen chemicaliën meer nodig
Vervelende vlekken zoals hard water vlekken ontstaan uit de mineralen uit het water. Hier kun je helaas dus niets aan doen, maar toch tasten ze langzaam wel je toilet, tegels en wasbak aan. Met de Hard Water Wand ga je deze aantasting eenvoudig tegen. De kracht van de Hard Water Wand zit hem in de kop, deze is namelijk gemaakt van vulkanisch puimsteen. Deze verwijdert alle vormen van aanslag, zonder hardnekkige chemicaliën te hoeven gebruiken. En dat doet het zonder te krassen op je dure badkamermeubelen of tegels.
Zeer praktisch en effectief in gebruik
Daarnaast is de Hard Water Wand voorzien van een lange steel met comfortabele handgreep zodat je hem erg eenvoudig kunt gebruiken, ook op de lastige plekjes. Na gebruik kun je de Hard Water Wand gemakkelijk opbergen met de bijgeleverde zelfklevende ophanghaak. Na gebruik zal je badkamer er weer uitzien als nieuw!

– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl