DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

1+1 GRATIS: Wijnkoelersticks – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

14.99 39.99 Meer info

Wij houden op z'n tijd best van een heerlijk koel wijntje. Jullie ook? Met deze wijnkoeler sticks blijft je wijntje altijd op de gewenste temperatuur. Erg handig om te gebruiken tijdens de mooie zomerdagen als je lekker in de tuin zit. Maar ook tijdens de avondmaaltijd zullen deze wijnkoeler sticks erg goed van pas komen!
Koelen maar!
Doordat de koelstaaf in de fles koelt, blijft de smaak van je wijn optimaal behouden. Gesleep met grote wijnkoelers en het gebruiken van ijsklontjes is vanaf nu verleden tijd. Doordat de wijnstaven weinig ruimte innemen kun je deze gewoon bewaren in de vriezer. Je kunt de wijnstaven natuurlijk ook gewoon een half uurtje voor gebruik in de vriezer leggen. De wijnstaven zijn voorzien van een handige wijnschenker. Zo schenk je gemakkelijk en zonder te knoeien je wijn in!
Altijd genieten van een perfect gekoeld wijntje
Je ontvangt per bestelling maar liefst TWEE stuks (1+1 GRATIS) Wanneer de één in de fles zit kan de andere in de vriezer blijven. Zo kun je steeds afwisselen. De koeler is 19,5 cm lang en is gemakkelijk schoon te maken met warm water. De wijnstaven zijn LFGB gecertificeerd, volledig veilig in gebruik dus!
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Dagdeals24.nl