DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

10-PACK Luxe Katoenen Handoeken van Silver Star – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

29.99 79.99 Meer info

Durf je het nog 'handdoeken' te noemen, die vodjes die je in je badkamer hebt liggen? Elke keer als je een douche neemt kijk je op tegen het einde ervan, omdat je je dan weer af moet gaan drogen met dat lapje vol met gaten.. Dankzij deze deal wordt ook het afdrogen na het douchen een waar hoogtepunt met deze heerlijk zachte handdoeken!
Uitgevoerd in zware kwaliteit katoen
Voortaan spring je vrolijk uit bed en kan het douchen niet snel genoeg gaan, want daarna mag je je afdrogen met deze heerlijke handdoek. De handdoeken zijn gemaakt van een zware kwaliteit katoen, ze voldoen zelfs aan de eisen die hotelprofessionals stellen. Dat is dus wel even wat anders als een setje van bijvoorbeeld de Hema! De handdoeken zijn ontzettend zacht en vocht absorberend, je bent dus direct goed droog na het afdrogen. Deze handdoeken zullen een stuk langer meegaan dan de meeste van hun soortgenoten, ook bij herhaaldelijk wassen op 60°C. Dit is hotelkwaliteit waar je nog jarenlang plezier van hebt.
Specificaties

* Afmetingen: 50 x 100 cm 
* Kleuren: grijs
* Materiaal: 100% katoen
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Verzendkosten: 5.95

Verzending: Max. 1 tot 3 werkdagen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl