DagDeals24: Elke dag de beste dagdeals verzameld op 1 plek. Tevens extra aanbiedingen die langer dan 1 dag geldig zijn.

1.0 m x 2.0 m Champagnekleurig Kralengordijn met Glitters

DealBanana
Deal Score0
Deal Score0

Frisse en stijlvolle glitterinrichting voor
thuis, op kantoor en nog veel meer.
De gordijnen kunnen gebruikt worden als vervanging van bestaande gordijnen, als
deurgordijn of als wanddecor.
Gemakkelijk te installeren op trekstangen, gordijnroedenof draden.

Ben je op zoek naar een woondecoratiedieje appartement net wat meer pit geeft? Of je het nu doet om de lege deuropeningdie je eetkamer van de keuken scheidt wat op te vullen,of om je saaie, verbleekte oude gordijnen te vervangen; dit 1.0m x 2.0m Champagnekleur Kralengordijn met Glitters zal zeker wat pazazz toevoegen aan je woonruimte!

Laat je huis sprankelen met ditChampagnekleurig Kralengordijn met Glitters!Hij oogt fris, modieus en je huis zal erzeker net zo uit komen te zien als een van de relaxte strandhuizen uit de films. Het fijne eraan is dathij niet alleen ongelooflijk stijlvol is, maar ook nog eens heel praktisch doordat de glitterkralen die ongewenste insecten uit huis houden. Hij is eenvoudig te installeren in een lege deuropening, en kan gebruikt worden als wanddecor enof om je raamgordijn te vervangen. Bevestig hem over welke spanningsstaaf, roede of draad dan ook en je bent klaar!

Weg met je saaie woninginrichting en richt vandaag nog je huis gezellig in met deze1.0m x 2.0m Champagnekleurig Glitterkralengordijn.

Materiaal: Polyester
Maat: ~ 200 cm x 100 cm
Kleur: Champagne

 

Levertijd: 18 werkdagen

Verzendkosten:  6.49

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagdeals24.nl